Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Traineeship VGZ

 • 38 uur per week
 • Tussen € 2692,- en € 2692,-
 • Arnhem

Hoe krijgen we de kosten van zorg omlaag, als het eigenlijk alleen maar duurder wordt? Hoe wordt de financiering van zorg begrijpelijk en transparant voor klanten als het ook gewoon complex is? Werken bij Coöperatie VGZ betekent werken aan complexe en interessante vraagstukken. Aan welk vraagstuk kom jij een bijdrage leveren?
 

Jouw werk

Als Trainee krijg je de kans om een vliegende start te maken binnen Coöperatie VGZ. Als jij je tenminste durft te laten verrassen door de interessante wereld van zorgverzekeringen. En als je echt wilt begrijpen wat opereren op het snijvlak van maatschappelijke verantwoordelijkheid en commercie met zich meebrengt. Dan weet je zeker dat je na afloop onze organisatie van binnen en van buiten kent. Onze divisies, merken, stakeholders, klantengroepen en propositie.
 
Je kent de zorgketen en weet vanuit welke marktpositie Coöperatie VGZ aan zinnige zorg werkt, nu en in de toekomst. Daarnaast heb je jouw professionele vaardigheden verder ontwikkeld en uitgebreide vakkennis opgedaan in uiteenlopende projecten. Hiermee ben je klaar voor de volgende stap in je carrière bij Coöperatie VGZ.
 
Hoe gaat dit in zijn werk?
 
 • Vanaf dag één draai je mee in de praktijk en bepaal je grotendeels jouw eigen leerpad.
 • In twee jaar voer je 3-4 uitdagende opdrachten uit binnen verschillende bedrijfsonderdelen zoals Business Intelligence, Control, Zorginkoop, Marketing of Klantenservice.
 • In overleg met je opdrachtgever bepaal je de prioriteiten en een passende opdracht.
 • Jij komt zelf met innovatieve ideeën, waarbij uitdaging voor jezelf én een toegevoegde waarde voor ons centraal staan.
 • Vervolgens ga je aan de slag met jouw opdracht en krijg je de kans om jouw professionele en eventueel ook jouw leiderschapskills in de praktijk verder te ontwikkelen.
 
Persoonlijke begeleiding

Als Trainee verwachten we een ambitieuze, zelfstandige en pro-actieve houding van je. Daar tegenover staat dat je optimaal begeleid wordt. Zo heb je regelmatig contact met:
 
 • een mentor die zijn kennis met je deelt en je helpt met vakinhoudelijke vragen of problemen.
 • een coach die je helpt om alles uit je persoonlijke ontwikkeling te halen.
 • collega-trainees en anderen, in verschillende intervisiesessies.
 • jouw persoonlijke buddy: een voormalig trainee die inmiddels in dienst is bij ons.
 • de programma coördinator voor praktische vragen.

Jouw ervaring

Voor dit traineeship zijn we op zoek naar een collega met focus, lef en ondernemerschap. Qua kennis en ervaring breng jij het volgende met je mee:
 
 • Je hebt een Masteropleiding succesvol afgerond in IT, bedrijfskunde, bedrijfseconomie, rechten, gezondheidswetenschappen, health management of een andere richting die relevant is voor het werken bij een grote zorgverzekeraar;
 • Naast je studie heb je je verder ontwikkeld door (relevante) werkervaring in de vorm van een bijbaan, stage of extra-curriculaire activiteiten;
 • Je bent maximaal drie jaar werkzaam.Jij hebt bewezen dat je een zelfverzekerde, nuchtere en volhoudende zelfstarter bent. Stilstand is achteruitgang, dus je neemt graag het initiatief om zowel jezelf, als jouw werkveld en vakgebied te verbeteren. Samenwerken is hierin belangrijk én je beschikt over uitstekende communicatieve- en presentatievaardigheden.

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Trainee bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook weet uit te voeren.
 
Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.
 
Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.
 

Jouw sollicitatie

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij met ons werken aan zinnige zorg? Laat ons dan op inspirerende wijze weten:
 
 • wat jij bij ons komt halen en wat jij met je mee brengt;
 • wat jij de komende twee jaar wil toevoegen aan Coöperatie VGZ;
 • waarom we jou niet kunnen missen op deze traineeplek!
Maak je ons nieuwsgierig, dan nodigen we je uit voor onze Inhousedag op vrijdag 20 april. Hebben we daar een klik, dan volgen er twee gesprekken. Wanneer deze gesprekken voor beiden een positieve uitkomst hebben en we besluiten met elkaar verder te gaan? Dan heten we je graag welkom met een contract voor 38 uur per week en goede secundaire voorwaarden. Jouw Traineeship gaat in september 2018 van start. 

Heb je interesse? Solliciteer dan vóór dinsdag 3 april 2018 via onderstaande knop. (in verband met het Paasweekeinde is deze vacature enkele dagen verlengd)
 

Mascha van Houten

Mascha van Houten

Recruiter
06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl