Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Trainee Analytics

 • 38 uur per week
 • Tussen € 2692,- en € 2692,-
 • Arnhem

Hoe krijgen we de kosten van zorg omlaag, als het eigenlijk alleen maar duurder wordt? Hoe wordt de financiering van zorg begrijpelijk en transparant voor klanten als het ook gewoon complex is? Werken bij Coöperatie VGZ betekent werken aan complexe en interessante vraagstukken. Aan welk vraagstuk kom jij een bijdrage leveren?
 

Jouw werk


Het Traineeprogramma Analytics biedt jou de kans om een vliegende start te maken binnen Coöperatie VGZ. Na afloop ken je onze visie en missie, divisies, merken, stakeholders, klantengroepen en proposities van binnen en van buiten. Je hebt inzicht de zorgketen, de verevening  en de rol van Coöperatie VGZ als verzekeraar in de zorgmarkt. Tot slot heb je jouw professionele vaardigheden verder ontwikkeld en uitgebreide vakkennis opgedaan.
 
Hiermee ben je klaar voor de volgende stap in je carrière bij Coöperatie VGZ. Bijvoorbeeld in een inhoudelijke functie als Actuarieel Specialist, Financial Risk Officer of Data Scientist.
 
Hoe gaat dit in zijn werk?
 
 • Vanaf dag één draai je mee in de praktijk en bepaal je grotendeels jouw eigen leerpad.
 • In twee jaar voer je 3 uitdagende opdrachten uit binnen verschillende bedrijfsonderdelen zoals Business Intelligence, Risk & Control of Finance.  
 • In overleg met je opdrachtgever bepaal je de prioriteiten en een passende opdracht.
 • Jij komt zelf met innovatieve ideeën, waarbij uitdaging voor jezelf én een toegevoegde waarde voor ons centraal staan.
 • Vervolgens ga je aan de slag met jouw opdracht en krijg je de kans om jouw professionele en eventueel ook jouw leiderschapskills in de praktijk verder te ontwikkelen.

Jouw ervaring

Voor dit traineeship zijn we op zoek naar een zelfverzekerde en nuchtere zelfstarter waarbij ‘opgeven’ niet in het woordenboek staat.  Je bent gefocust, ondernemend en hebt lef. Qua kennis en ervaring breng je het volgende met je mee:
 
 • Minimaal één afgeronde Masteropleiding in een sterk cijfermatige richting, zoals Wiskunde, Econometrie, Natuurkunde, Electrotechniek of Informatica;
 • (Relevante) werkervaring in de vorm van een bijbaan, stage of extra-curriculaire activiteiten naast je studie;
 • Maximaal drie jaar werkervaring als professional.
 Jij wilt blijven groeien en bent niet bang om aan hoge verwachtingen te voldoen. Stilstand is achteruitgang, dus je neemt graag het initiatief om jezelf en jouw werkveld en vakgebied te verbeteren. Samenwerken is hierin belangrijk, maar dankzij jouw uitstekende sociale, communicatieve en presentatievaardigheden, is dat voor jou geen enkel probleem.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Analytisch trainee bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.
 

Jouw sollicitatie

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij met ons werken aan zinnige zorg? Laat ons dan op inspirerende wijze weten:
 
 • wat jij bij ons komt halen en wat jij met je mee brengt;
 • wat jij de komende twee jaar wil toevoegen aan Coöperatie VGZ;
 • waarom we jou niet kunnen missen op deze traineeplek!
Maak je ons nieuwsgierig, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Hebben we daar een klik en hebben de gesprekken voor beiden een positieve uitkomst hebben en we besluiten met elkaar verder te gaan? Dan heten we je graag welkom met een contract voor 38 uur per week en goede secundaire voorwaarden. Jouw Traineeship gaat in september 2018 van start. 

Heb je interesse? Solliciteer dan via onderstaande knop.
 

Mascha van Houten

Mascha van Houten

Recruiter
06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl