Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Teammanager Coaching & Monitoring Klantcontact

 • 38 uur per week
 • Eindhoven

Opleiding en training van medewerkers is belangrijk voor een goede afhandeling van klantcontacten. Tegelijkertijd moeten we iedere dag even goed bereikbaar zijn. Hoe houd jij de balans tussen ontwikkeling en operatie?

Jouw werk

Als Teammanager Coach Klantcontact zet jij je in voor een goede afhandeling van onze klantcontacten. Het is jouw werk om 15-20 ervaren coaches zo aan te sturen dat zij medewerkers in staat kunnen stellen om een goed gesprek te voeren met klanten. Samen zorgen jullie ervoor dat onze Klantadviseurs met verve Zinnige Zorg uitdragen.

Vanuit jouw heldere visie op coaching en klantcontact, breng jij meer structuur aan in het hele coachingsproces. Jij weet de kennis en kunde van jouw professionals goed op waarde te schatten, maar triggert hen tegelijkertijd om nieuwe aanvliegroutes uit te proberen en te kijken waar het anders kan. Samen met de mensen om je heen én alle relevante partijen, vorm jij de stip op de horizon, waar het hele team naartoe kan werken.

Tijdens een gemiddelde werkweek houd jij je daarnaast bezig met het:

 • coördineren van alle werkzaamheden binnen het team
 • zorgen voor de juiste bezetting als het gaat om deskundigheid, professionaliteit en zelfstandigheid.
 • geven van richting aan zowel het team, als de individuele medewerker.
 • ondersteunen van jouw mensen, zodat zij Klantadviseurs zo goed mogelijk kunnen laten ontwikkelen en leren.
 • het signaleren van ontwikkelbehoeften en samenstellen van de juiste opleidingsplannen. Zo stel jij iedereen in jouw team in staat te excelleren.
 • complete managementproces van werving- en selectie, tot functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Gelukkig doe je dit alles niet alleen, maar werk je nauw samen met andere teammanagers en collega’s van andere afdelingen. Jouw mensen zijn verdeeld over drie locaties, waar tussen je vaak en met plezier heen en weer reist.  Binnen de teams waar je in opereert is veel ruimte voor jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaat te behalen. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter. Samen maken jullie de klantbeleving beter.

Standplaats is Eindhoven. Bijzondere omstandigheid is dat je 2 dagen per week werkzaam bent op ons kantoor in Heerlen.

Jouw ervaring

Voor deze nieuwe rol zijn we op zoek naar een collega met een heldere visie op coaching en klantcontact. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

 • een hbo-opleiding, aangevuld met scholing op het gebied van opleidingskunde/coaching (of aanverwant).
 • aantoonbare en relevante ervaring in het managen, ontwikkelen en uitdragen van een visie op het gebied van coachen.
 • minimaal 2 jaar ervaring in het leidinggeven, coachen en begeleiden van medewerkers.
 • natuurlijk leiderschap en passie voor het coachingsvak.
 • de bereidheid om veel te reizen en te investeren in tijd en opleiding.

Resultaat willen behalen en dingen willen verbeteren, zijn jouw tweede natuur. Jij schept duidelijke kaders, waardoor jouw mensen weten waar ze aan toe zijn. Daarmee geef je richting en betekenis aan werk en prikkel je jouw mensen om zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Buiten de gebaande paden? Dat durf jij wel aan. Jij denkt immers in toonaangevende oplossingen en bent in staat snel een gecalculeerde afweging te maken. Dat Coöperatie VGZ zich bevindt in een wereld die snel verandert, is voor jou dan ook geen enkel probleem!

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Teammanager Coach Klantcontact bij Coöperatie VGZ, ben je een essentieel onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

 

Jouw sollicitatie

Is het aanbrengen van structuur in coachingstrajecten echt jouw werk? Weet jij het beste in een team van professionals naar boven te halen? En ben jij voor het komende jaar beschikbaar en zie jij hier kansen? Solliciteer dan voor 15 maart via onderstaande knop.

Mascha van Houten

Mascha van Houten

Recruiter
06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl