Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Zorginkoper Langdurige Zorg, GZ & GGZ

  • 36 uur per week
  • Tussen € 3201,- en € 5091,-
  • Eindhoven

Als uitvoerder van de Wet Langdurige Zorg  koop jij namens VGZ regionaal langdurige zorg in bij zorgaanbieders. Hoe bereik jij dat in jouw regio passende zorg toegankelijk, kwalitatief en betaalbaar blijft?
 

Jouw werk

Als Zorginkoper Langdurige Zorg bevind jij je op een terrein waar nog lang niet alle paden gebaand zijn. Het is jouw werk om langdurige zorg in te kopen voor alle inwoners in de regio.

Hiervoor sta je midden in jouw regio, Midden Holland, Waardenland en Midden Brabant, ben je veel op pad en vorm je een volwaardig gesprekspartner voor veel verschillende partijen. Je overlegt en onderhandelt met zo’n 20 zorgaanbieders, contracteert partijen binnen de gestelde ruimte en maakt afspraken met hen. Daarnaast werk je nauw samen met zorgverzekeraars, gemeenten en andere instanties in de zorg om de langdurige zorg in goede banen te leiden. Een nieuwe beweging, waarbij nog lang niet alles vast ligt.

Je hebt een scherp zicht op het zorgveld, de klantpopulatie en de veranderingen hierin. Op basis hiervan neem jij met regelmaat het initiatief om tot vernieuwende resultaten te komen gericht op de kwaliteit, toegankelijkheid en de betaalbaarheid van de langdurige zorg. Hiermee lever jij je bijdrage aan zinnige zorg en het oplossen van klantfricties. Een zelfstandige rol, met veel eigen verantwoordelijkheid!

Uiteraard doe je dit alles niet alleen, maar met zo'n 30 collega’s door heel Nederland. Ondanks de zelfstandigheid van je functie, werk je regelmatig gericht samen met jouw collega’s. Ook hierin speel jij een cruciale rol vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaten te boeken. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter, samen organiseren jullie de langdurige zorg beter.
 

Jouw ervaring

oor deze vakinhoudelijk uitdagende functie kom je in aanmerking als je:
 
  • minimaal een afgeronde HBO-opleiding hebt zoals Verpleegkunde, Psychologie, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Management in de Zorg, Bedrijfseconomie, Bestuurskunde of Management, Economie en Recht;
  • in het bezit bent van NEVI Professional of de bereidheid om dit te halen;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt;
  • bij voorkeur ook gewerkt hebt in een zakelijke omgeving;
  • inhoudelijke en actuele kennis hebt van Wet Langdurige Zorg en Zorgverzekeringswet en de financiering daarvan; 
Daarnaast ben je analytisch sterk en heb je bedrijfseconomisch inzicht. Je hebt een flinke drive om te presteren en zet daarin net zo lang door tot je jouw doelen hebt bereikt. Met goede argumenten, waarbij je de maatschappelijk rol die Coöperatie VGZ vervult altijd in je achterhoofd houdt, weet je zelfstandig je koers vast te houden. En dankzij jouw open instelling en flexibele geest, zie je niet alleen de kansen om jouw heen, maar weet je hier ook op in te springen.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Zorginkoper Langdurige Zorg bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Deze vacature staat zowel in- als extern uit.
 

Jouw sollicitatie

Is het inkopen van langdurige zorg echt jouw werk? En draag je bovendien graag bij aan  doelmatige en kwalitatief goede zorg? Solliciteer dan vòòr 23 maart 2018 via onderstaande knop.
 

Bart Groeliken

Bart Groeliken

Recruiter
06-18252802
b.groeliken@vgz.nl