Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Expert content (webredacteur / copywriter)

  • 32 uur per week
  • Tussen € 2750,- en € 4043,-
  • Arnhem

Jij schrijft begrijpelijke en vindbare content voor onze klanten. Met jouw creativiteit bedenk en maak je slimme oplossingen om complexe informatie eenvoudig door te vertalen.

Jouw werk

Als Expert content werk je in Agile teams aan de verbetering van onze communicatiemiddelen. Dit doe je door begrijpelijke content te creëren voor o.a. websites, brieven, apps en social media. Je bent een geboren schrijver, creatief en nieuwsgierig. Tijdens je gesprek bij ons laat je met een paar inspirerende voorbeelden zien hoe jij onlangs nog de begrijpelijkheid, vindbaarheid of conversie van content hebt verhoogd. Ook zit je boordevol ideeën om communicatie persoonlijker te maken.

In een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met content creatie, in woord en beeld. Dit doe je voor alle merken binnen Coöperatie VGZ en voor alle kanalen. Je volgt trends, weet voor welke doelgroep je schrijft en komt eenvoudig tot de kern van een boodschap. Omdat je wilt weten of content scoort, duik je in statistieken en tilt content vervolgens naar een nog hoger niveau.

Meer weten over Agile werken bij VGZ? Check dan het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=JIspgREyLeU&t=7s.
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die het volgende met zich meebrengt:
 
  • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting van marketing en/of communicatie;
  • 1 tot 2 jaar werkervaring als webredacteur of copywriter;
  • hoge interesse in online marketing;
  • beeldbewerking in Photoshop;
  • CMS ervaring (SharePoint en/of Sitecore);
  • ervaring met Agile werken is een pré.
Omdat je leergierig bent, wil jij je graag ontwikkelen. Zowel in de diepte, als ook in de breedte. Je toont lef door te helpen bij de organisatie van events, scherpt campagnes aan en denkt mee over de positionering van merken. Je leert met en van collega Experts. Maar zij leren ook van jou!

Jij realiseert je dat de markt waarin wij als zorgverzekeraar opereren aan politieke en publieke invloed onderhevig is. Dat onze koers daardoor ineens kan wijzigen is voor jou geen probleem. Jij bent gewend om Agile te werken en zoekt steeds opnieuw naar het beste resultaat. Daarbij hou je altijd in je achterhoofd dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. Die neem jij net zo serieus als wij.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als expert content bij Coöperatie VGZ ben je onderdeel van een team dat zich bezig houdt met de doelgroep Ouderen en Mensen met een chronische aandoening. Een divers team die werkt voor een doelgroep die zorg hard nodig heeft, waarbij inleving en enthousiasme essentieel is. Een spannende weg die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Weet jij elk gevoel haarfijn uit te leggen? Kan niemand om jouw teksten heen? En kun jij ook uit de voeten met content, campagne en relatiemarketing? Solliciteer dan voor 19 april via onderstaande knop.
 

Astrid van Dijk

Astrid van Dijk

Recruiter
06 - 47 09 02 17
a.vandijk@vgz.nl