Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Marketing en Communicatiespecialist zakelijke markt

 • 36 uur per week
 • Tussen € 2750,- en € 4043,-
 • Arnhem

Jij overtuigt werkgevers en werknemers van onze zinnige zorg oplossingen.

Jouw werk

Als Marketing Communicatie Specialist werk je in Agile teams aan het door ontwikkelen van onze propositie voor de zakelijke markt. Jouw missie; werkgevers overtuigen dat onze zorgoplossingen hen echt helpen de zorgdruk te verlagen én hen hiermee te veranderen in fans van onze zakelijke propositie rondom gezondheidsmanagement.

Met jouw kennis op het gebied van marketing, communicatie en content houd jij je in een gemiddelde werkweek bezig met het:
 
 • ontwikkelen en schrijven van content op het gebied van gezondheid en zinnige zorg voor werkgevers en werknemers;
 • bedenken en uitvoeren van marketingmiddelen (met name online, maar ook offline) om gezondheidsmanagement voor bedrijven en werknemers te promoten;
 • beantwoorden van de vraag op welke manier wij rechtstreeks naar onze verzekerden moeten communiceren;
 • meedenken over hoe wij communicatiemiddelen kunnen inzetten voor opschaling en de verduurzaming van collectiviteiten en zorgsturing via werkgevers en werknemers realiseren.
Bij VGZ werken we agile en in multidisciplinaire klantmissieteams. Jouw klantmissieteam houdt zich bezig met het ondersteunen van werkgevers bij de aanpak van verzuim, het ontwikkelen van bedrijfszorg en het laden van de zakelijke propositie. De collega’s in je team zijn experts op het gebied van content en communicatie, digital social & mobile, klantcontact & procesontwerp en IT. Daarnaast maak je 20% van je tijd deel uit van het Expertteam Content & Communicatie. Hier ontwikkel je je vakkennis, die je in je klantmissieteam in de praktijk brengt. Jij maakt de teams beter, de teams maken jou beter. Samen bouwen we agile, autonoom en heel dicht op de klant, aan de beste klantervaring.

Meer weten over Agile werken bij VGZ? Check dan het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=JIspgREyLeU&t=7s.
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste collega met:
 
 • Hbo werk- en denkniveau
 • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van en ervaring met het creëren van  content en het uitdenken van een media- en middelenmix (online en offline)
 • Aanvullend kennis van online marketing
Je staat stevig in je schoenen en kunt doordacht je mening geven. Je ontwikkelt je graag, zowel in de diepte als de breedte. Je maakt makkelijk contact met de mensen in onze organisatie en daarbuiten. Je hebt lef en durft keuzes te maken en denkt mee over de positionering van ons merk. Je realiseert je dat we een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben, dat onze markt aan publieke en politieke invloed onderhevig is en dat onze koers kan wijzigen.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Marketing en Communicatie Specialist werk je mee aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een uitdaging die vraagt om nieuwe oplossingen en gezond verstand. Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Bij ons reis je gratis met de trein en profiteer je, en je eventuele gezinsleden van onze collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm. Door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Laat jij werkgevers en werknemers zien dat onze Zinnige Zorgoplossingen de zorgdruk echt verlagen? Solliciteer dan voor 19 april via onderstaande knop.

Astrid van Dijk

Astrid van Dijk

Recruiter
06 - 47 09 02 17
a.vandijk@vgz.nl