Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Content Marketeer

  • 38 uur per week
  • Tussen € 3028,- en € 4730,-
  • Arnhem

Bij welke tandarts, fysiotherapeut of andere specialist kan ik in mijn buurt terecht? Hoe worden zij door patiënten gewaardeerd? Heeft mijn zorgverlener een contract met VGZ? Wat gebeurt er als ik naar een zorgverlener ga die geen contract heeft met VGZ?

Allemaal vragen die onze verzekerden regelmatig stellen. Als Content Marketeer help je mee deze belangrijke vragen te beantwoorden. Dat doe je door content te maken die begrijpelijk, inlevend en persoonlijk is. Daarmee maak je voor onze verzekerden het verschil.

Jouw werk

Als Content Marketeer weet jij als geen ander hoe je een propositie vertaalt naar een goed concept. En dat concept werk je uit in allerlei marketingmiddelen. Je toetst je ideeën vooraf bij klanten, test ze online en scherpt onze boodschap continu aan. Daarbij schiet je niet direct in de oplossing stand, maar neem je de tijd om creatieve manieren te vinden om doelstellingen te halen. Je durft daarbij te experimenteren en maakt van omdenken een sport. Je voelt je succesvol als je aantoonbaar resultaat behaalt op klanttevredenheid.

Met jouw marketing ervaring ben je breed inzetbaar op vraagstukken rondom merkpositionering, content creatie en campagne voeren. Jouw ervaring met Sitecore en marketing automation gebruik je om duidelijk te omschrijven op welke wijze je de content wilt beheren en aanpassen. Je stemt daarbij regelmatig af met ontwikkelaars.

Bij VGZ werken we agile en in multidisciplinaire Klantmissieteams. Jouw Klantmissieteam richt zich op verzekerden die willen weten bij welke zorgverleners ze terecht kunnen voor kwalitatief goede zorg. Het liefst dichtbij. Vaak omdat ze weten dat ze binnenkort een behandeling of operatie ondergaan. Maar ook omdat ze net zijn verhuisd of dat van plan zijn te doen. Bij welke zorgverlener kan ik terecht in mijn regio? Hoe waarderen andere patiënten deze zorgverlener? En heeft de zorgverlener een contract met VGZ zodat ik niet achteraf verrast word met extra kosten. Je werkt samen met collega Experts van digital, social & mobile, klantcontact & procesontwerp en IT. Jullie verdiepen je in de customer journey en ontdekken welke kanalen en middelen effectief zijn.

In jouw klantmissieteam ben jij de Expert op gebied van Content en Communicatie. Jouw kennis verhoog je door trends te volgen, evenementen bij te wonen en open te staan voor de kennisoverdracht van collega experts. Jij leert van experts en zij van jou!

Meer weten over Agile werken bij VGZ? Check dan het volgende filmpje https://www.youtube.com/watch?v=JIspgREyLeU&t=7s.
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die het volgende met zich meebrengt:

•    Hbo+ of academisch werk- en denkniveau;
•    2 tot 5 jaar relevante werkervaring;
•    Ervaring met (online) campagne voeren;
•    Ervaring met content (concept en creatie);
•    Sitecore en marketing automation kennis;
•    Ervaring met Agile werken.

Jij staat stevig in je schoenen en steekt je mening niet onder stoelen of banken. Omdat je weet waarover je praat maakt het je weinig uit wie je gesprekspartners zijn. En waar nodig pas je daar je boodschap of communicatiestijl op aan. Overtuigen doe je op natuurlijke wijze en je bent makkelijk benaderbaar, pro-actief en staat open voor de mening van collega’s. Feedback geef en ontvang je regelmatig.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Content Marketeer bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het begrijpelijk en persoonlijk maken van alle informatie rondom vergoedingen. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Maak jij vergoedingen informatie voor onze verzekerden echt begrijpelijk en persoonlijk? Solliciteer dan voor 21 mei via onderstaande knop.

 

Astrid van Dijk

Astrid van Dijk

Recruiter
06 - 47 09 02 17
a.vandijk@vgz.nl