Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Business Intelligence Ontwikkelaar

  • 38 uur per week
  • Tussen € 2750,- en € 4649,-
  • Arnhem

Als zorgverzekeraar beschikken we over enorme hoeveelheden data. Jij destilleert hier bruikbare informatie uit, die bijdraagt aan onderzoeken en adviezen die de zorg verbeteren. Iedere dag weer.

Jouw werk

Als Business Intelligence Ontwikkelaar is het jouw werk om enorme hoeveelheden data te vertalen naar bruikbare informatie voor onze klanten. Informatie die helpt om zorgvraagstukken op te lossen en de zorg efficiënter in te richten. Met Informatica BDM (Big Data Management), Microsoft Azure, Oracle, OBIEE, R en andere state of the art tools en technieken ontwikkel jij heldere dashboards en rapportages. Bovendien ontwikkelen we momenteel een Datalake, waarbij jouw professionele inbreng, kennis en kunde zeer welkom zijn!

Als jij solliciteert op deze functie geloven we wel dat je thuis bent in development. Belangrijker vinden we het dat jij altijd naar mogelijkheden voor verbetering zoekt, in samenwerking met ander specialisten. Ons gezamenlijke doel? Samen werken aan een gezonder Nederland. Elke dag weer.

In het mooiste pand in Arnhem (vlak naast het station, op slechts 30 minuten treinen vanaf Utrecht) werk je dan ook op een agile manier binnen verschillende scrum teams. Wat deze teams gemeen hebben met elkaar? Een enorme drive om het beter te doen voor onze verzekerden en de zorg in Nederland. Binnen al deze teams is veel ruimte voor talent en het samen oplossen van uitdagingen. Jij maakt de teams beter, de teams maken jou beter. Daarnaast investeren we in opleidingen trainingen, zodat ook jij je blijft ontwikkelen.

Kijk ook voor meer informatie over het werken bij BI naar deze vlog http://tinyurl.com/k776kdm

Jouw ervaring

  • Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met:
  • een hbo-diploma in de richting van ICT / Bedrijfskundige Informatica;
  • minimaal 3 jaar werkervaring met in ieder geval ETL;
  • bewezen kennis en ervaring met Microsoft Azure en Informatica BDM/EDC/Powercenter;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Oplossen, verbeteren en doorontwikkelen zit jou in het bloed. Of het nu gaat om een zorgvraagstuk, of jouw professionele ontwikkeling, het kan altijd beter. En je wilt mensen graag verder helpen met een echt goed antwoord. Je rust dan ook niet voordat je alle details hebt doorgespit en je 100% zeker bent van je advies. De maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij als zorgverzekeraar hebben, neem jij dan ook net zo serieus als wij. 

Bij voorkeur heb je daarnaast kennis van en ervaring met:
moderne BI-ontwikkelmethoden voor datawarehouses en Big Data; ontwikkelingen met OBIEE (Oracle Business Intelligence); een (Agile) werkwijze; technieken en tools voor softwareontwikkeling in een professionele omgeving.

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als BI Ontwikkelaar bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is bijdragen aan betere, betaalbare zorg voor Nederland echt jouw werk? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl