Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Product Owner Doelgroep & Propositie Ontwikkeling

 • 38 uur per week
 • Tussen € 3516,- en € 5591,-
 • Arnhem

Wil jij onze verzekerden die intensieve zorg nodig hebben helpen? Mensen die veel zorg nodig hebben zijn vaak ervaringsdeskundige als het gaat om hun aandoening. Hoe zorg jij ervoor dat VGZ echt goed helpt in het complexe zorgveld van behandeling, thuiszorg, verpleging en mantelzorg?
 

Jouw werk

Als Product Owner (klantmissieleider) en expert Doelgroep & Propositie Ontwikkeling heb jij een heldere visie op hoe wij verzekerden die veel zorg nodig hebben, goed kunnen helpen.
Het is jouw werk om ervoor te zorgen dat zij VGZ als verrassend snelle, gemakkelijke en klantvriendelijke partij ervaren. Je hebt veel vrijheid om vanuit jouw missie invulling te geven aan het realiseren van een zorgverzekeraar die deze doelgroep echt bijstaat en helpt om de zorg goed te regelen. Naast jouw functie als Productowner, werk jij als expert Doelgroep & Propositie Ontwikkeling samen met collega experts binnen dit missieteam. Vanuit de missie storten jij en jouw teamleden je op zaken als het verbeteren van de klantreis in de wijkverpleging, het digitaliseren van zorgaanvragen en het opzetten van een mantelzorgpropositie.

Als Product Owner richt jij je daarbij op het:
 • vertalen van overall klantbewegingen, trends en ontwikkelingen naar activiteiten voor jouw team.
 • beheren van de backlog en het prioriteren van user stories op basis van klantwaarde.
 • coördineren van de werkzaamheden en het infomeren van jouw teamleden m.b.t. requirements.
 • het afstemmen met andere Product Owners, Clusterleiders en diverse organisatie onderdelen.
 • het rapporteren over de voortgang en geboekte resultaten.
 • ondersteunen, motiveren en coachen van jouw teamleden.
Hierbij werk je één dag per week in Eindhoven, in nauw contact met stakeholders zoals het VGZ Zorgkantoor en de klantadviseurs die dagelijks de doelgroep helpen.

 

Jouw ervaring

We zijn op zoek naar een ondernemende en enthousiaste collega met als belangrijkste eigenschap: het kunnen inleven in onze doelgroep en hen echt wil helpen. Andere eigenschappen:
 • wo-werk- en -denkniveau.
 • ervaring met agile werken, bij voorkeur als product owner.
 • 3 tot 5 jaar marketing ervaring als marketeer Doelgroep & Propositie Ontwikkeling
 • NIMA B of vergelijkbaar.
 • het talent om mensen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen.
 • leidinggevende ervaring, bij voorkeur ook als product owner of teamleider.
 • Affiniteit met zorg is een pre
Jij hebt een heldere visie op klantbeleving, wil graag verbeteren en het liefst toonaangevend resultaat neerzetten. Daarbij werk je graag samen en wil je dat jouw team het goed doet. Je bent analytisch en rationeel, maar tegelijkertijd ook intuïtief en sensitief. Waar belangen botsen, weet jij partijen bij elkaar te brengen. Je gaat altijd voor het beste resultaat voor onze verzekerden.

De markt waarin wij als zorgverzekeraar opereren is aan politieke en publieke invloed onderhevig. Onze koers kan daardoor plots wijzigen. Jij bent echter gewend om Agile te werken en steeds opnieuw te zoeken naar oplossingen om jouw missie zo goed mogelijk te realiseren. Je bent ondernemend en durft besluiten te nemen. Daarbij hou je altijd in je achterhoofd dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. Die neem jij net zo serieus als wij.
 
Meer weten over Agile werken bij VGZ? Bekijk dan HIER het filmpje.

* Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Product owner bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Wil jij graag een bijdrage leveren aan een betere ondersteuning van chronisch en langdurig zieken? En vervul jij graag de rol van Product Owner in een agile team? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl