Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Salesforce Consultant

 • 38 uur per week
 • Tussen € 3028,- en € 4730,-
 • Arnhem

Als zorgverzekeraar leven we in een snel veranderende wereld en onze systemen moeten mee. Al onze bedrijfsonderdelen hebben verschillende veranderwensen en -requirements. Hoe zorg jij dat je steeds weer de vraag achter de vraag achterhaalt en alleen de juiste applicatie-aanpassingen maakt in Salesforce?

Jouw werk

Als Salesforce Consultant is het jouw werk om applicaties op het Salesforceplatform te implementeren, voor alle bedrijfsonderdelen die hier behoefte aan hebben. Dit doe je allesbehalve zomaar, bij iedere aanvraag duik je de diepte in en ga je op zoek naar de vraag achter de vraag. Jouw doel is om de juiste vertaling te zoeken, waarbij het samenhangende geheel van het platform intact blijft.

Op dit moment wordt er nog veel gewerkt op andere CRM-systemen en wordt jouw werk gedaan door externe consultants. Stap voor stap schakelen we over naar Salesforce en neem jij alle implementaties over. Hierdoor ben je werkzaam voor alle onderdelen en weet je zeker dat je inhoudelijk goed uitgedaagd wordt! Vanuit welke hoek een verandervraag ook komt, jij zorgt voor:
 
 • behapbare adviezen en/of oplossingen.
 • werkpakketten met tastbare requirements.
 • een ontwerp dat voor alle partijen duidelijk en relevant is. 
 • helderheid over de impact van wijzigingen op de bedrijfsprocessen.
 • signalering van verbeterpunten in applicaties, systemen of werkwijzen
 • het oppakken en uitvoeren van verbeteringen via de VGZ-werkwijze.
 • afstemming met alle relevante partijen binnen en buiten VGZ.
Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. In een Agile omgeving maak je onderdeel uit van een goed op elkaar ingespeeld, multidisciplinair team (MDT). Samen met Informatieanalisten, Functioneel Beheerders, Software Ontwikkelaars, Testers, Architecten een Scrum Master en een Product Owner voer je de implementaties, nieuwe releases en ontwikkelingen in Salesforce  door. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter. Samen zorgen jullie er voor dat het Salesforce-platform een succes wordt binnen VGZ.
 

Jouw ervaring

Kunnen we jou – bij wijze van spreken – midden in de nacht wakker maken voor een Salesforce implementatievraagstuk en weet je met een heldere oplossing te komen? Dan zoeken we jou! Als je daarnaast ook nog het volgende met je meebrengt, gaan we graag met je in gesprek.
 • minimaal 3 jaar ervaring met het implementeren van Salesforce, bij voorkeur in een grotere organisatie.;
 • een hbo-diploma,  ICT-richting is een pré ;
 • ervaring met Agile werken in een scrum en/of kanban omgeving;
 • een scherpe analytische blik en een goed cijfermatig inzicht;
 • kennis van administratieve organisatie en de bedrijfsprocessen;
 • bij voorkeur ook kennis van relevante wet- en regelgeving en zorgprocessen. 
Als zorgverzekeraar hebben wij een maatschappelijke verantwoordelijkheid die we heel serieus nemen. Jij kunt je volledig in die gedachte vinden. Net als wij, wil jij mensen graag verder helpen met een echt goed antwoord. Je rust dan ook niet voordat je alle details hebt doorgespit en je 100% zeker bent van de vraag en wat er moet gebeuren.
Je werkt zelfstandig en je zorgt ervoor dat jouw planning en werkzaamheden goed op orde zijn. Doordat je jouw doelen helder op je netvlies hebt, weet je precies wanneer je een beter resultaat haalt als je met anderen samenwerkt. En dankzij jouw heldere manier van communiceren, weet je zaken op een prettige manier gedaan te krijgen van anderen.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Consultant Salesforce bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het achterhalen van de vraag achter de vraag en het bedenken van de juiste Salesforce oplossing echt jouw werk? Solliciteer dan via onderstaande knop.
 

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl