Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Senior Risk Officer

  • 38 uur per week
  • Tussen € 3447,- en € 5481,-
  • Arnhem

Dankzij jouw vakkennis en overtuigingskracht behoed jij ons voor de gevolgen van risico's en compliance issues.

Jouw werk

Als Senior Risk & Compliance Officer zorg jij er mede voor dat Coöperatie VGZ binnen haar risicogrenzen blijft. Het is dan ook jouw werk om  compliancerisico's in kaart te brengen en advies uit te brengen over de beheersing daarvan aan bedrijfsonderdelen. Jij kijkt om je heen en stelt kritische vragen. De zorgmarkt is bovendien onderhevig aan veranderingen vanuit zowel de publieke, als de private hoek. Zijn er nieuwe ontwikkelingen in de verzekeringsbranche of in de zorg die ingericht moeten worden in onze organisatie? Hoe zorgen we dat de processen veilig en compliant blijven? Jij bent als geen ander op de hoogte van geldende wet- en regelgeving en het is jouw continue uitdaging om je klanten te ondersteunen en zo compliance in goede banen te leiden.

Jij voelt je helemaal thuis in het spanningsveld tussen bedrijfsdoelen en beheersing. Zonder problemen zet je deze onderwerpen dan ook op de agenda bij de directie en het management. Met een flinke dosis overtuigingskracht zorg je er bovendien voor dat jouw adviezen niet slechts worden aangehoord, maar daadwerkelijk worden opgevolgd. Tegelijkertijd ondersteun je bedrijfsonderdelen bij de rapportage over belangrijke risico's, compliance issues en bedreigingen en draag je bij aan hun periodieke 'in control-verklaring'.  

Gelukkig doe je dit alles niet alleen, maar maak je onderdeel uit van de afdeling Risk, Compliance en Actuariaat. Binnen jouw team speel jij een cruciale rol vanuit jouw vakkennis, talent en drive om resultaten te boeken. Jij maakt het team beter, het team maakt jouw beter, samen houden jullie Coöperatie VGZ op koers.

 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat en het volgende met zich meebrengt:
•    Minimaal afgeronde WO opleiding aangevuld met een post-doc-opleiding riskmanagement en/of Register Accountant, Register EDP auditor (RA/RE).
•    Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een (middel)grote financiële instelling of  verzekeringsmaatschappij.
•    Ervaring met accountmanagement ten aanzien van 'interne klanten' en bij voorkeur accountmanagement ten aanzien van externe contractpartners.
•    Ervaring strategische risico analyses, outsourcing, In Control Statements en verantwoording en GRC-tools is een pré.

Daarnaast sta jij voor je mening en ben je in staat mensen overtuigen van nut of noodzaak. Je bent gewend snel te schakelen en je neemt nieuwe informatie efficiënt en effectief op in je werkzaamheden. Mogelijke belemmeringen signaleer je in een vroeg stadium, maar voor jou leiden er altijd meerdere wegen naar Rome. Je bent een doorzetter die vooral uitgaat van kansen. Het ontbreekt je dan ook niet aan durf om initiatieven te ontwikkelen.

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Senior Risk Officer bij Coöperatie VGZ, ben je een essentieel onderdeel van een team dat gericht werkt aan het beter organiseren van het verzekeren van zorg in Nederland. Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider bieden we je veel inhoudelijke uitdaging en de ruimte om je te ontwikkelen in je vakgebied.

Ook investeren we in mogelijkheden om slimmer te werken. Je hebt een contract voor een vast aantal uren per jaar, maar werkt flexibel en hebt een eigen verantwoordelijkheid bij het indelen van je werkuren. Daarnaast reis je bijvoorbeeld gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen. Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen en door kansen pro-actief op te pakken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het signaleren en beheersen van risico's en compliance issues echt jouw werk? En weet jij anderen te overtuigen van  het belang van compliance? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Mascha van Houten

Mascha van Houten

Recruiter
06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl