Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Teammanager Huisbezoeken PGB Langdurige Zorg

 • 38 uur per week
 • Tussen € 3028,- en € 4730,-
 • Eindhoven

Jouw teamleden zijn vooral buiten onze muren aan het werk, op klantbezoek bij mensen thuis. Dáár maken zij het verschil in zinnige zorg voor individuele klanten. Jij zorgt voor samenhang, steun en verbinding met onze organisatie, de interne PGB-keten en collega’s van Langdurige Zorg.
 

Jouw werk

Als Teammanager PGB Huisbezoeken begeleid jij de professionals die onze PGB-klanten thuis bezoeken. Een controlemoment dat wettelijk verplicht is, maar dat wij vooral willen inzetten om waarde toe te voegen voor klant. Dit is immers een unieke kans om ons Zorgkantoor te laten zien en de PBG-houders te laten ervaren dat wij er voor hen zijn.

Het is dan ook jouw werk om ervoor te zorgen dat jouw teamleden het verschil kunnen maken in zinnige, effectieve zorg op individueel niveau. Dat klanten tevreden zijn over de bezoeken, steun beleven en zich niet gecontroleerd voelen. Om dit voor elkaar te krijgen is het van belang dat jouw teamleden, ondanks het feit dat ze vooral buiten de deur werken, goed zijn verbonden met elkaar en met andere collega’s in het PGB-proces en bij Langdurige Zorg. Jij zorgt dan ook voor samenhang, steun en de juiste kennis binnen en buiten het team.

Naast het verbinden en aansturen van jouw teamleden op goed advies aan klanten over een passende besteding van hun budget ben jij verantwoordelijk voor:
 
 • een goede, efficiënte en tijdige verwerking van de (administratieve) processen binnen het team.
 • voldoende (volgens de wet) afgelegde huisbezoeken per jaar.
 • het doorgeven van serieuze vermoedens van fraude aan de juiste medewerkers op de afdeling PGB.  
 • het voortdurend verbeteren van proces en de kwaliteit van het werk van jouw team.
 • opleveren van betrouwbare stuur- en verantwoordingsinformatie voor onze toezichthouders.
 • onderhouden van een stevig intern en extern netwerk.
Deze vacature is zowel in- als extern geplaatst.
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een echte bruggenbouwer met een scherpe analytische blik. Jij weet snel tot de kern van een probleem te komen, zodat het structureel kan worden opgelost.

Daarnaast breng jij het volgende met je mee:
 
 • een hbo-opleiding, bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding;
 • minimaal 3 jaar succesvolle managementervaring;
 • minimaal 2 jaar ervaring binnen relevante (administratieve) processen;
 • kennis van het totale PGB proces en relevante wet- en regelgeving;
 • ruime kennis van Excel. 
Met gezond verstand oplossingen vinden die het verschil maken voor onze klanten, dat is jou op het lijf geschreven. Jij verdiept je dan ook goed in jouw stakeholders om te achterhalen wat er nodig is. Je luistert, verbindt en verbetert continu. Je durft beslissingen te nemen en het voortouw te nemen vanuit jouw visie op een goede klantbeleving en betaalbare zorg. Je weet dat wij als zorgverzekeraar een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Die neem jij dan ook net zo serieus als wij. 
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Teammanager PGB Huisbezoeken bij Coöperatie VGZ, ben je een essentieel onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

 • Een assessment is mogelijk onderdeel van de procedure.
Is het aansturen, verbinden en faciliteren van professionals die hét verschil kunnen maken in zinnige zorg op individueel niveau echt jouw werk? Solliciteer dan voor via onderstaande knop.
 

Bart Groeliken

Bart Groeliken

Recruiter
06-18252802
b.groeliken@vgz.nl