Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Online Marketeer - Conversie / Traffic Specialist

 • 38 uur per week
 • Tussen € 2750,- en € 4043,-
 • Arnhem

Iedere doelgroep heeft zo zijn eigen kenmerken en gedragingen. Iedere campagne heeft zijn eigen doel. Hoe zorg jij ervoor dat je steeds weer de juiste boodschap en de juiste kanalen inzet?

Jouw werk

Als expert binnen het Digital, Social & Mobile team gaat jouw hart sneller kloppen van alle ontwikkelingen op dit gebied en helemaal als het gaat over online marketing! Jij weet dan ook als geen ander hoe je met jouw online marketing expertise kunt bijdragen aan het behouden van onze klantenbase. Met jouw kennis en ervaring heb je maar één missie: iedere klant een uitstekende klantervaring laten beleven. Nu bestaat deze ervaring uit talloze stappen en verandert deze doorlopend. Daarom werk jij – binnen een multidisciplinair team – aan het verbeteren van een deel van de klantreis. Bijvoorbeeld het moment waarop onze bestaande verzekerden overwegen hun zorgverzekering op te zeggen.

Jouw primaire werk is het opzetten (en optimaliseren) van strategische- en tactische online campagnes gericht op onze bestaande en heroriënterende verzekerden. Van het kiezen van de juiste kanalen tot de implementatie van campagnes. Denk aan de creatie van gepersonaliseerde landingspagina’s en geautomatiseerde e-mail flows. Je werkt daarbij voor alle merken van Coöperatie VGZ. Dankzij jouw brede interesse en vaardigheden kun jij ook prima meedenken op het gebied van digitale strategie, interactiedesign of conversie optimalisatie.

In een gemiddelde werkweek houd jij je dan ook bezig met het:
 • opstellen, monitoren en bijstellen van campagneplannen, inclusief doelstellingen en KPI’s;
 • het optimaliseren van de conversie;
 • opstellen en verspreiden van de juiste boodschap, via digitale middelen en online en social kanalen;
 • inrichten van ‘marketing automation’;
 • maken van heldere briefings voor interne en externe partijen, waaronder IT en IT-leveranciers;
 • signaleren van klantinzichten vanuit onze online kanalen, concurrentiebewegingen en trends;
 • optimalisaties o.b.v. webanalytics;
 • managen van paid, owned and earned media in campagne plannen;
 • opleveren van fact-based online rapportages aan het MT.
Het Digital, Social & Mobile team is de plek waar jij jouw vakkennis verder ontwikkelt en uitbouwt. In jouw klantmissie team breng je deze in de praktijk. In beide teams kruip je in de huid van de klant en is er veel ruimte voor jouw vakkennis, talent en drive om resultaten te behalen. Jij maakt de teams beter, de teams maken jou beter. Samen bouwen jullie – Agile, in korte sprints en héél dicht op de klant – aan het verbeteren de beste klantreis die verzekerden zich kunnen wensen.

Wij zoeken voor meerdere klantmissieteams Digital Marketeers die voldoen aan dit profiel.  

Meer weten over Agile werken bij VGZ? Check dan het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=JIspgREyLeU&t=7s.
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste, ondernemende, resultaatgerichte collega die het volgende met zich meebrengt:
 • hbo-werk- en denkniveau;
 • 3 - 5 jaar werkervaring;
 • ervaring met multichannel management, online marketing en deelname aan projecten;
 • de vaardigheid om een goede relatie te onderhouden met (interne) klanten;
 • vertrouwd met online tools en statistiekenpakketten als Adobe Analytics en Usabilla;
 • ervaring met het aansturen van externe bureaus;
 • ervaring met het CMS platform Sitecore;
De ambitie die jij uitstraalt en energie die jij inbrengt, brengen ook jouw collega’s in beweging. Jij wilt een prijswinnend goede klantervaring neerzetten en gaat daar helemaal voor! Tel daarbij op dat je over een flinke dosis doorzettingsvermogen beschikt en wel tegen een beetje weerstand kan. Als jij een doel voor ogen hebt, weet je jouw collega’s te overtuigen van de nodige stappen. Planning in prioriteiten zijn bij jou in goede handen, jij maakt af waar je aan begint.

Bovendien ben je niet bang om het initiatief te nemen en aan te kaarten wat er beter kan. Je begrijpt dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft en daarom zet je bij alles wat je doet de klant centraal. Een goede klantervaring levert immers uiteindelijk het beste resultaat op voor Coöperatie VGZ en de verzekerde!  
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Digital Marketeer bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het inrichten van klantvriendelijke online campagnes echt jouw werk? En weet jij ook de weg te vinden op het gebied van digitale strategie, UX design en traffic- en conversieoptimalisatie? Solliciteer dan voor maandag 10 september via onderstaande knop.

Astrid van Dijk

Astrid van Dijk

Recruiter
06 - 47 09 02 17
a.vandijk@vgz.nl