Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Zorginkoper Integrale Zorg

  • 38 uur per week
  • Tussen € 3477,- en € 5481,-
  • Eindhoven

Hoe zorg jij met jouw inkoopkwaliteiten ervoor dat je de strategie van VGZ succesvol uitdraagt in de relatie met zorgaanbieders van wijkverpleging, ketenzorg en huisartsenzorg?

Jouw werk

Als Zorginkoper Integrale Zorg vervul je jouw functie met veel ruimte, vrijheid én verantwoordelijkheid. Drie tot vier dagen per week hou jij je bezig met eerstelijns zorginkoop binnen Integrale zorg. Het is jouw werk om vraag, aanbod, trends, ontwikkelingen en behoeften in de zorgmarkt door te vertalen naar zorginkoopplannen. Je zorgt voor inkoopspecificaties, vergelijkt zorgaanbieders en bepaalt bij welke zorgaanbieder de zorg (bij voorkeur) wordt ingekocht. Onderhandelen over voorwaarden en het afsluiten van contracten met huisartsen, gezondheidscentra, ketenzorg of wijkverpleging behoort eveneens tot jouw taken. Tot slot onderhoud je een goede en professionele samenwerkingsrelatie met de zorgaanbieders waarmee jij zaken doet. Deze samenwerking is immers bepalend voor het bereiken van onze ambitieuze doelstellingen rondom Zinnige Zorg.

Om de hele keten van zorg goed op elkaar afgestemd te krijgen, ga je regelmatig samen op pad met collega's van Zorginkoop. Daarnaast maak je deel uit van het expertiseteam van jouw specialisatie en volg je nauwlettend alle ontwikkelingen in de markt. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of technieken om tot betere organisatie van zorg te komen, waar wij als organisatie iets mee moeten? Dan breng je actief advies uit aan andere afdelingen, zoals Medisch Advies, Controles en Beleid.

Uiteraard doe je dit alles niet alleen, maar met jouw collega's binnen de afdeling Integrale Zorginkoop. Binnen dit team speel jij een cruciale rol vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaten te boeken. Bovendien werk je actief samen met zorgaanbieders en andere zorgpartners. In beide situaties maak jij het team beter, maakt het team jou beter en dragen jullie samen bij aan beter betaalbare, beter georganiseerde zorg.
 

Jouw ervaring

Voor deze veelzijdige functie kom je in aanmerking als je:
  • een Hbo opleiding hebt gedaan in de richting van Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Health Management of andere zorg (gerelateerde) opleidingen, Sociale Juridische Dienstverlening of Management, Economie en Recht;
  • bij voorkeur aanvullend in het bezit bent van een NEVI diploma Professional ;
  • 5 tot 8 jaar werkervaring hebt rondom zorg, bij voorkeur als inkoper integrale zorg (huisartsen, gezondheidscentra, ketenzorg en/of wijkverpleging);
  • kennis hebt van de Zorgverzekeringswet;
  • affiniteit hebt met één van de specialisaties binnen Integrale Zorg.
Bovendien heb jij bedrijfseconomisch inzicht en kun je goed omgaan met (financiële) cijfers. Hoewel jij prima zelf je koers kunt bepalen, werk je graag met anderen, om samen nóg betere resultaten neer te kunnen zetten. En anderen werken graag met jou, omdat je enthousiast bent, openstaat voor nieuwe ontwikkelingen en een flexibele werkhouding hebt. Je hebt een flinke drive om te presteren en zet daarin net zo lang door tot je jouw doelen hebt bereikt. Bang om beslissingen te nemen en daar voor te gaan staan ben je dan ook niet. Iets wat ook geldt voor onderhandelen: dat doe je graag en goed. Daarbij werk je altijd in de wetenschap dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke rol heeft, in een speelveld dat aan verandering onderhevig is. Net als wij wil jij de organisatie van zorg en daarmee de betaalbaarheid, kwaliteit en toegankelijkheid verbeteren.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Zorginkoper Integrale Zorg bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.
 

Jouw sollicitatie

Is het optimaal inkopen van integrale zorg echt jouw werk? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Bart Groeliken

Bart Groeliken

Recruiter
06-18252802
b.groeliken@vgz.nl