Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Product Owner Doelgroep & Propositie Duurzame inzetbaarheid en gezondheidsmanagement

 • 38 uur per week
 • Tussen € 3447,- en € 5481,-
 • Arnhem

Duurzame inzetbaarheid en gezondheidsmanagement in organisaties is maatwerk. Maar maatwerk voor iedere klant is niet haalbaar. Hoe zorg jij ervoor dat onze oplossingen aansluiten bij de klant, maar toch breed inzetbaar zijn?

Jouw werk

Als Expert Doelgroep en Propositie werk jij als inhoudelijk expert samen met collega experts op het gebied van duurzame inzetbaarheid, business intelligence en IT binnen het missieteam. Een deel van jouw tijd ben jij buiten de deur om je oor te luisteren te leggen bij de klant. Moeten proposities worden aangescherpt? Heeft een organisatie baat bij een nieuw product? Of heeft Sales baat bij een marketingactie? Jij onderzoekt de mogelijkheden en zet verbeteringen in gang. Daarnaast leidt jij als Product owner het klantmissieteam. Jij signaleert, ontwikkelt en adviseert, op basis van de informatie die jij van jouw key-accounts krijgt. Jullie specifieke missie in dit team? Werkgevers  en hun medewerkers gezond, vitaal en duurzaam inzetbaar houden.

Jij weet dat duurzame inzetbaarheid hoort bij de commerciële strategie van een bedrijf. De (collectieve) verzekeringsmarkt is geen markt meer van kortingen, de juiste overtuiging en waarden zijn bepalend voor een keuze. Jij kent deze markt en weet wat er speelt. Jij overtuigt onze klanten van het belang van het werken aan vitaliteit en je haalt op wat de behoeftes zijn. VGZ heeft een passende werkgeverspropositie die bestaat uit effectief zorgaanbod, effectmetingen, adviesdiensten en een slim bedieningsconcept. Maar de ontwikkelingen gaan snel. Hoe maak jij de best gewaardeerde werkgeverspropositie van Nederland? En hoe optimaliseer je onze bestaande duurzame inzetbaarheidsdiensten?

Jij bent verantwoordelijk voor het bereiken van de beoogde resultaten van jouw klantmissieteam. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met jouw teamleden.  Binnen dit klantmissieteam neem je de rol van Product owner op je en ben je tegelijkertijd actief als inhoudelijk expert op het gebied van doelgroep en propositie.

Tijdens een gemiddelde werkweek ligt onder andere het volgende op jouw bord:
 • signaleren van overall klantbewegingen, trends en ontwikkelingen en vertalen daarvan naar activiteiten voor jouw team;
 • beheren backlog en prioriteren userstories op basis van klantwaarde;
 • coördineren van de werkzaamheden en het infomeren van jouw teamleden m.b.t. requirements;
 • het afstemmen met andere Product owners, Clusterleiders en diverse organisatie onderdelen en het rapporteren over de voortgang en geboekte resultaten;
 • ondersteunen, motiveren en coachen van jouw teamleden;
 • opstellen, creëren en uitvoeren van online marketing initiatieven, campagnes en middelen;
 • uitwerken van customer journeys. Aan de hand hiervan initieer je verbeteringen en zorg je er voor dat deze gerealiseerd worden;
 • ontwikkelen van nieuwe vormen van klantinteractie.

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ondernemende collega die het volgende met zich meebrengt:
 • WO werk- en denkniveau;
 • ervaring met agile werken, bij voorkeur als product owner;
 • 3 tot 5 jaar ervaring met online marketing, customer experience en/of UX;
 • NIMA B, Next Marketeer B of vergelijkbaar;
 • het talent om mensen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen;
 • leidinggevende ervaring, bij voorkeur ook als product owner of teamleider.
 • kennis van uitdaging van werkgevers op het gebied van duurzame inzetbaarheid is een pré.
Jij hebt visie, overzicht, rust en focus op het resultaat. Analytisch als je bent, maak je onderbouwde keuzes die aantoonbaar bijdragen aan een betere klanttevredenheid. Daarbij schakel je tussen perfectie en pragmatisme. Je verzandt niet in details, maar neemt wel genoeg tijd om creatieve oplossingen te vinden en maakt van omdenken een sport. Met jouw manier van werken, jouw kennis en enthousiasme, weet je jouw team te inspireren en mee te krijgen.

Jij realiseert je dat de markt waarin wij als zorgverzekeraar opereren aan politieke en publieke invloed onderhevig is. En dat onze koers daardoor plots kan wijzigen. Jij bent gewend om Agile te werken, onderneemt en durft besluiten te nemen. Daarbij hou je altijd in je achterhoofd dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. Die neem jij net zo serieus als wij.

* Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Expert Doelgroep en Propositie binnen de missie Duurzame inzetbaarheid en gezondheidsmanagement bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Wil jij graag een bijdrage leveren aan het gezonder maken van werkend Nederland? En vervul jij graag de rol van Product owner in een agile team? Solliciteer dan uiterlijk voor maandag 22 oktober via onderstaande knop. Sollicitatieprocedure start vanaf het moment dat wij jouw sollicitatie ontvangen. Snelle sollicitanten zijn hierdoor niet in afwachting van de sluitingsdatum maar worden direct in de procedure opgenomen.
 

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl