Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Recruitment Stagiair

 • 34 uur per week
 • Tussen € 500,- en € 500,-
 • Arnhem

Jij leert hoe je de best passende kandidaten voor de vacatures van VGZ werft en selecteert. Daarnààst werk je met het recruitmentteam mee aan innovatieve recruitment – en AMC projecten. Handig ook als eigen onderzoeks- of stageopdracht!
 

Jouw werk

Als recruiter-stagiair bij Coöperatie VGZ help je concreet mee in het behalen van onze doelstellingen en ambities. Van ambitieuze starter tot ervaren senior, jij zorgt ervoor dat we de juiste mensen binnenkrijgen. Mensen die bij willen dragen aan onze doelstellingen en passen bij onze organisatie. En mensen die zich net als wij thuis voelen binnen het speelveld van de zorg, op het snijvlak van maatschappelijke verantwoordelijkheid en commercie.

Vanaf dag 1 draai je mee bij het vervullen van onze vacatures:
 
 • We nemen je mee in hoe we een vacature-intake verzorgen zodat je deze ook zelfstandig kan uitvoeren; 
 • Je maakt werfplannen, plaatst vacatures op onze sites en zet social media kanalen in;
 • We leren jou hoe je kandidaten het best kan sourcen, benaderen en binden;
 • Je helpt bij de eerste selectie, plant interviews in en voert telefonisch pre-interviews;
 • Je neemt deel aan sollicitatiegesprekken;
 • Je zet je volledig in om procedures soepel en zorgvuldig te laten verlopen;
 • Daarnaast ondersteun je bij de correcte verwerking van alle stappen in ons ATS en kijk je mee naar onze recuitment analytics;
 • Je krijgt alle ruimte om onze moderne recruitment tools te leren kennen.
Bovendien betrekken we je nauw bij een aantal projecten zoals inhouse events, talentpooling, diversiteit, analytics, AI, Candidate Experience, werkenbijVGZ-site en Agile werken. Of beter nog; we bepalen samen een interessant project waar jij verantwoordelijk voor bent. 

Een mooie uitdaging, die je gelukkig niet alleen uitvoert. Als Stagiair bij Coöperatie VGZ werk je weliswaar behoorlijk zelfstandig, maar kun je altijd terecht bij je begeleider om te sparren of vragen te stellen. Bovendien maak je deel uit van een toegewijd en professioneel team waarin veel ruimte is voor jouw leergierigheid, talent en drive om resultaat te behalen. Jij maakt ons team beter, het team maakt jouw beter.
 

Jouw ervaring

Voor deze mooie (echt waar!) stageplek zoeken we een student die:
 
 • als 3e of 4e jaars een commerciële hbo-opleiding volgt, zoals Small Business, Commerciële Economie, Bedrijfskunde of HRM.
 • het liefst al ervaring heeft opgedaan als intercedent of met recruitment.

Jouw ondernemendheid en energie werken besmettelijk! Jij ziet liever kansen dan beren op de weg en je zet graag nieuwe dingen op. Wachten tot het werk naar je toekomt is dan ook niets voor jou. Jij stroopt je mouwen op en gaat zelf aan de slag. Dat geldt ook voor jouw eigen ontwikkeling, jij werkt zelf graag en hard aan je eigen groei.

Dankzij jouw goede sociale en dienstverlenende vaardigheden, weet je jouw boodschap over te brengen. Samenwerken, de verbinding zoeken en zorgen dat je de juiste stakeholders aanhaakt, is voor jou dan ook geen enkel probleem. Tot slot begrijp je dat wij ons als zorgverzekeraar bevinden in een markt die steeds verandert, wat maakt dat we snel wendbaar moeten zijn en blijven. Dit neem jij mee bij alles wat je doet.

Enerzijds omdat je in staat bent om je doelgroepen en vacatures snel eigen te maken, anderzijds omdat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Typerend voor jou zijn een resultaatgerichte, pragmatische aanpak, waarbij je zowel commercieel als klantgericht bent.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Stagiair bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook weet uit te voeren. 

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier je stage vervult. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht en persoonlijke ontwikkeling. En in slim en flexibel werken. Je ontvangt een ruime stagevergoeding en waar nodig een vergoeding van reiskosten of het gebruik van een OV kaart.

Jouw stage? Die help je zelf vormgeven, door het voortouw te nemen en lef te tonen!
 

Jouw sollicitatie

Zoek jij een stageplek om je tanden in te zetten en wil je alles leren over recruitment? Reageer dan nu via onderstaande knop.

Bart Groeliken

Bart Groeliken

Recruiter
06-18252802
b.groeliken@vgz.nl