Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Product owner met kennis van doelgroep- en propositieontwikkeling

 • 38 uur per week
 • Tussen € 3516,- en € 5591,-
 • Arnhem

Jouw missie is 'Verrassend gemakkelijke processen rondom Zorg' te realiseren. Hoe zorg jij ervoor dat de urgentie van wijzigingen duidelijk is en er genoeg uren vanuit IT beschikbaar komen om stappen te zetten als team?

Jouw werk

Als Product owner heb je met jouw team maar één missie: 'Verrassend gemakkelijke processen rondom Zorg' realiseren. Jullie werken aan oplossingen waar miljoenen klanten baat bij hebben. Zoals het verrassend makkelijk inrichten van het declaratieproces, de zorgkostenfacturatie, het vergoeden en betalen van zorgkosten, het gespreid betalen van het eigen risico en DigiD-machtigingen.

Binnen dit team neem je de rol van product owner op je en ben je tegelijkertijd actief als inhoudelijk expert op het gebied van doelgroep- en propositieontwikkeling. Tijdens een werkweek houd jij je dan ook bezig met het:
 • signaleren van overall klantbewegingen, trends en ontwikkelingen en vertalen daarvan naar de organisatie- en teamdoelstellingen.
 • beheren en prioriteren van de backlog met user stories en het zorgen voor een stabiel en juist geprioriteerd werkaanbod.
 • coördineren van de werkzaamheden en het infomeren van jouw teamleden m.b.t. requirements.
 • het afstemmen met andere Product owners, Clusterleiders en diverse organisatie onderdelen en het rapporteren over de voortgang en geboekte resultaten;
 • ondersteunen, motiveren en coachen van jouw teamleden;
 • opstellen, creëren en uitvoeren van online marketing initiatieven, campagnes en middelen;
 • uitwerken van customer journeys. Aan de hand hiervan initieer je verbeteringen en zorg je er voor dat deze gerealiseerd worden;
 • ontwikkelen van nieuwe vormen van klantinteractie.
Meer weten over Agile werken bij VGZ? Bekijk dan het volgende filmpje https://www.youtube.com/watch?v=JIspgREyLeU

 

Jouw ervaring

We zijn op zoek naar een ondernemende collega met een duidelijke visie op doelgroep- en propositieontwikkeling. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:
 • minimaal hbo-opleiding in de richting van marketing, bedrijfskunde, commerciële economie, of commercieel productmanager.
 • minimaal 5 jaar werkervaring als marketeer in een vergelijkbare functie op het snijvlak tussen marketing en IT. Bij voorkeur bij een grote complexere organisatie zoals een verzekeraar, bank of energieleverancier.
 • ervaring met omnichannel klantreisoptimalisaties, design thinking en propositieontwikkeling.
 • leidinggevende ervaring, bij voorkeur ook als product owner of teamleider.
 • affniteit met IT.
 • het liefst heb je daarnaast ook ervaring met financiële betaalprocessen, maar dit is geen must.
Daarnaast heb jij het talent om mensen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen. Je werkt verbindend en opbouwend, managet stakeholders en wekt vertrouwen. Met jouw ervaring met doelgroep- en propositieontwikkeling ben je gewend om vanuit de klant te kijken. Jij kunt daarnaast uitstekend prioriteren en bent pragmatisch en concreet. Combineer dit met jouw technische inzicht en je krijgt processen waar onze verzekerden écht gemak van ervaren.

* Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Product owner bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Zet jij jouw kennis van doelgroep- en propositieontwikkeling graag in om zorgprocessen te verbeteren? En vervul jij graag de rol van product owner in een agile team? Solliciteer dan voor maandag 10 december via onderstaande knop.

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl