Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Zorginkoper Langdurige Zorg, Gehandicaptenzorg & GGZ

  • 36 uur per week
  • Tussen € 3331,- en € 5296,-
  • Eindhoven

Als uitvoerder van de Wet Langdurige Zorg  koop jij namens VGZ regionaal langdurige zorg in bij zorgaanbieders. Hoe bereik jij dat in jouw regio passende zorg toegankelijk, kwalitatief en betaalbaar blijft?
 

Jouw werk

Als Zorginkoper Langdurige Zorg bevind jij je op een terrein waar nog lang niet alle paden gebaand zijn. Het is jouw werk om langdurige zorg in te kopen voor alle inwoners in de regio. 

Hiervoor sta je midden in jouw regio, ben je veel op pad en vorm je een volwaardig gesprekspartner voor veel verschillende partijen. Je overlegt en onderhandelt met de aan jou toegekende zorgaanbieders, contracteert partijen binnen de gestelde ruimte en maakt afspraken met hen, onder meer op het gebied van het verbeteren van kwaliteit. Daarnaast werk je nauw samen met klantadvies van het zorgkantoor, zorgverzekeraars, gemeenten en andere instanties in de zorg om de langdurige zorg in goede banen te leiden. Een nieuwe beweging, waarbij nog lang niet alles vast ligt.

Je hebt een scherp zicht op het zorgveld, de klantpopulatie en de veranderingen hierin. Op basis hiervan neem jij met regelmaat het initiatief om tot vernieuwende resultaten te komen gericht op de kwaliteit, toegankelijkheid en de betaalbaarheid van de langdurige zorg. Hiermee lever jij je bijdrage aan zinnige zorg en het oplossen van klantfricties. Een zelfstandige rol, met veel eigen verantwoordelijkheid!

Uiteraard doe je dit alles niet alleen, maar met zo'n 30 collega’s door heel Nederland. Ondanks de zelfstandigheid van je functie, werk je regelmatig gericht samen met jouw collega’s. Ook hierin speel jij een cruciale rol vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaten te boeken. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter, samen organiseren jullie de langdurige zorg beter.
 

Jouw ervaring

Voor deze vakinhoudelijk uitdagende functie kom je in aanmerking als je:
 
  • WO werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring verkregen in een relevante richting, zoals Verpleegkunde, Beleid en Management in de Zorg, Bedrijfseconomie, Bestuurskunde of Management, Economie en Recht;
  • in het bezit bent van NEVI Professional of de bereidheid om dit te halen;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt;
  • bij voorkeur ook gewerkt hebt in een zorgomgeving;
  • inhoudelijke en actuele kennis hebt van Wet Langdurige Zorg en Zorgverzekeringswet en de financiering daarvan; 
  • ervaring met projectmatig werken en in staat om snel “te schakelen” tussen verschillende belanghebbenden.
Je hebt hart voor onze klanten en neemt verantwoordelijkheid voor het behalen resultaat. Je weet klantsignalen op te halen en te vertalen in inkoopafspraken. Daarnaast ben je analytisch sterk en heb je bedrijfseconomisch inzicht. Je hebt een flinke drive om te presteren en zet daarin net zo lang door tot je jouw doelen hebt bereikt. Hierin kun je schakelen op meerdere niveaus, van klant tot RvB. Met goede argumenten, waarbij je de maatschappelijk rol die het zorgkantoor VGZ  vervult altijd in je achterhoofd houdt, weet je zelfstandig je koers vast te houden. En dankzij jouw open instelling en flexibele geest, zie je niet alleen de kansen om jouw heen, maar weet je hier ook op in te springen.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Zorginkoper Langdurige Zorg bij Zorgkantoor Coöperatie VGZ, ben je een essentieel onderdeel van een team dat gericht werkt aan het beter organiseren van de zorg in Nederland.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider bieden we je veel inhoudelijke uitdaging en de ruimte om je te ontwikkelen in je vakgebied. Ook investeren we in mogelijkheden om slimmer te werken. Je hebt een contract voor een vast aantal uren per jaar, maar werkt flexibel en hebt een eigen verantwoordelijkheid bij het indelen van je werkuren. Daarnaast reis je bijvoorbeeld gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen en door kansen pro-actief op te pakken, in een wereld die voortdurend verandert.

Deze vacature staat zowel in- als extern uit.
 

Jouw sollicitatie

Is het inkopen van langdurige zorg echt jouw werk? En draag je bovendien graag bij aan  doelmatige en kwalitatief goede zorg voor onze klanten? Solliciteer dan vòòr 7 januari via onderstaande knop.
 

Bart Groeliken

Bart Groeliken

Recruiter
06-18252802
b.groeliken@vgz.nl