Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Innovatieve Zorginkoper in het alliantieteam ziekenhuizen met focus op huisartsen- en ketenzorg

 • 36 uur per week
 • Tussen € 3330,- en € 5296,-
 • Eindhoven

Hoe zorg jij met jouw inkoopkwaliteiten ervoor dat je de Zinnige Zorg strategie van VGZ succesvol uitdraagt voor de huisartsen- en ketenzorg in relatie tot de ziekenhuiszorg?

Jouw werk

Vanuit jouw rol heb je veel ruimte, vrijheid én verantwoordelijkheid. Circa vier dagen per week houd jij je bezig met de vertaling van onze zinnige zorg strategie bij ziekenhuisallianties naar de huisartsen- en ketenzorg. Je bent degene met de kennis en expertise op dat vlak en vervult daarmee een belangrijke rol in het alliantieteam. 

Je werkt intensief samen met een aantal ziekenhuizen met wie VGZ allianties vormt rondom zinnige zorg: betere zorg, tegen lagere kosten. Jouw rol is het leggen van de verbinding tussen de verschillende zorggroepen en deze aan te sluiten op de vruchtbare samenwerking met alliantieziekenhuizen.  Je trekt o.a. op met collega’s van medisch advies, medisch specialistische zorg en Beleid en vormt samen de brug naar andere afdelingen binnen VGZ.

 Het is daarnaast jouw werk om:
 • pro actief bij te dragen aan innovaties en mogelijke nieuwe projecten. Je ziet kansen voor verbeteringen en bespreekt deze binnen het team. 
 • de concrete vertaling door te voeren van pilots en afspraken binnen de alliantieregio’s met bijbehorende voorwaarden te maken met huisartsen en zorggroepen.
 • een goede en professionele samenwerkingsrelatie met de zorgaanbieders waarmee jij zaken doet te onderhouden. Die verbinding is immers bepalend voor het bereiken van onze ambitieuze doelstellingen rondom Zinnige Zorg.
Om de hele keten van zorg goed op elkaar afgestemd te krijgen, kom je veel bij je alliantiepartners en zorggroepen over de vloer. Uiteraard doe je dit alles niet alleen, maar met jouw collega's binnen de afdeling Integrale Zorginkoop. Binnen dit team speel jij een cruciale rol vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaten te boeken. Bovendien werk je in het Alliantieteam actief samen met zorgaanbieders en andere zorgpartners . In beide situaties maak jij het team beter, maakt het team jou beter en dragen jullie samen bij aan beter betaalbare, beter georganiseerde zorg.
 

Jouw ervaring

Voor deze veelzijdige functie kom je in aanmerking als je:
 • een WO opleiding hebt gedaan in de richting van Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Health Management of andere zorg (gerelateerde) opleidingen, 
 • bij voorkeur aanvullend in het bezit bent van een NEVI diploma Professional ;
 • 5 tot 8 jaar werkervaring hebt rondom zorg, bij voorkeur als inkoper integrale zorg (huisartsen- en ketenzorg);
 • kennis hebt van de Zorgverzekeringswet;
 • standpunten weet terug te brengen naar gezamenlijke belangen.
Bovendien heb jij bedrijfseconomisch inzicht en kun je goed omgaan met (financiële) cijfers. Hoewel jij prima zelf je koers kunt bepalen, werk je graag met anderen, om samen nóg betere resultaten neer te kunnen zetten. En anderen werken graag met jou, omdat je enthousiast bent, openstaat voor nieuwe ontwikkelingen en een flexibele werkhouding hebt. Je hebt een flinke drive om te presteren en zet daarin net zo lang door tot je jouw doelen hebt bereikt. Bang om beslissingen te nemen en daar voor te gaan staan ben je dan ook niet. Iets wat ook geldt voor onderhandelen: dat doe je graag en goed. Daarbij werk je altijd in de wetenschap dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke rol heeft, in een speelveld dat aan verandering onderhevig is. Net als wij wil jij de organisatie van zorg en daarmee de betaalbaarheid, kwaliteit en toegankelijkheid verbeteren.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast heb je recht op een leaseauto en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het leggen van verbinding in de zorgketen tussen de huisartsen- en ziekenhuiszorg echt jouw werk?  En wil je hiermee invulling te geven aan Zinnige Zorg? Solliciteer dan via onderstaande knop.
 

Bart Groeliken

Bart Groeliken

Recruiter
06-18252802
b.groeliken@vgz.nl