Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Teammanager Planning & Traffic

 • 38 uur per week
 • Tussen € 3089,- en € 4825,-
 • Eindhoven

Hoe zorg jij voor een betrouwbare resourceplanning en efficiënt trafficmanagement in een omgeving die iedere dag anders is? 

Jouw werk

De Klantenservice is voor ontzettend veel klanten het eerste aanspreekpunt. Verspreid over 3 locaties zorgen klantadviseurs dat 95% van de klantvragen direct wordt afgehandeld. Daarvoor zijn voldoende mensen met de juiste kennis nodig. Als Teammanager Planning & Traffic is het jouw werk om er met jouw team voor te zorgen dat onze klantenservice zo goed mogelijk bereikbaar is, met een zo efficiënt mogelijk aantal mensen. Iedere dag weer.

En op de Klantenservice is echt geen dag hetzelfde. Jouw team monitort de gang van zaken continu en stuurt bij waar nodig. Zijn er afwijkingen, incidenten of wijzigingen in het aantal klantcontacten of in de trafficresultaten? Dan rapporteert jouw team richting de Service Level Manager en adviseren zij over hoe medewerkers het meest efficiënt ingezet kunnen worden. Jouw team is daarnaast ook verantwoordelijk voor de planningen voor de medewerkers van de Klantenservice.
 
Tijdens een gemiddelde werkweek hou jij je bezig met het:
 • opstellen en uitvoeren van het planning- en trafficbeleid 
 • inrichten van jouw team en het ervoor zorgen dat jouw teamleden het beste uit zichzelf en de klantenservice halen. 
 • sturen en bewaken van alle processen en activiteiten en het afstemmen daarvan met andere organisatieonderdelen. 
 • borgen van de service levels in klantcontact.
 • operationeel aansturen van externe partijen.
 • toekomst klaarmaken van jouw team en hen begeleiden in de transformatie naar WFM in zelforganisatie.

Jouw team bestaat uit circa 10 medewerkers, verspreid over Arnhem, Eindhoven en Heerlen. Als sparringpartner en leidinggevende ben jij daar waar jouw medewerkers zijn, dus je reist veel heen en weer. Jij maakt het team beter, he team maakt jou beter. Samen zorgen jullie voor Klantenservice op zeer hoog niveau.
 

Jouw ervaring

Jij brengt het volgende met je mee:
 
 • een hbo-diploma, bij voorkeur in een bedrijfskundige richting.
 • minimaal vijf jaar ervaring als teammanager bij een complexe klantenservice.
 • aantoonbare ervaring met WFM (specifiek resourceplanning en trafficmanagement).
 • ervaring met Customer Relationship Management (CRM), het leiden van projecten, planning- en monitoringsystemen.
 • leidinggevende ervaring, waarbij je medewerkers coachte en hielp zich te ontwikkelen.
 • de bereidheid om in Arnhem, Eindhoven en (tot 1 april) Heerlen te werken.


Als teammanager heb jij een coachende manier van leidinggeven en stimuleer je de ontwikkeling van jouw teamleden. Verbeteringsgericht als je bent, neem je zelf het initiatief om veranderingen neer te zetten. Daarbij weet je ook anderen te overtuigen en in beweging te krijgen. 

Je begrijpt dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft, in een steeds veranderend speelveld. Jij beschouwt de performance van onze klantenservice als visitekaartje in de markt. Een kaartje dat vlekkeloos moet zijn.

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Teammanager Planning & Traffic bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren. 

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen. 

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het zorgen voor de juiste mensen, op het juiste moment, op de juiste plek binnen onze klantenservice echt jouw werk? En weet jij jouw team te begeleiden in verandering? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Mascha van Houten

Mascha van Houten

Recruiter
06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl