Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Expertleider Doelgroep en Propositieontwikkeling

 • 38 uur per week
 • Tussen € 4033,- en € 6256,-
 • Arnhem

Als Expertleider ben je thoughtleader, stuur je collega’s in verschillende agile teams aan en zorg je dat zij zich ontwikkelen. Tegelijkertijd ben je zelf ook actief als inhoudelijk expert binnen agile teams, primair binnen het zakelijke cluster (b2b). Hoe zorg jij dat alles voldoende aandacht krijgt?
 

Jouw werk

Als Expertleider zorg jij voor een hoog niveau van doelgroep- en propositieontwikkeling binnen VGZ. Samen met 2 collega-Expertleiders geef je leiding aan 18 collega’s die werkzaam zijn in verschillende agile teams. Jij zorgt dat je goed op de hoogte bent van hun dagelijkse uitdagingen en prestaties en zorgt voor de juiste mensen in de juiste teams. Daarnaast zit je boven op de trends en marktontwikkelingen. Je deelt jouw kennis in de hele organisatie en coacht alle experts om zichzelf ook te blijven ontwikkelen. Zo voegen jullie echt waarde toe aan jullie teams.

Zelf ben jij een echte thoughtleader en heb jij een heldere visie op hoe wij onze proposities voor ons zakelijke cluster kunnen verbeteren. Dit betreft ‘business to business’ producten en diensten, met als achterliggend doel om verzekerden voor cVGZ te winnen. Ongeveer 60% van je tijd geef je deze visie handen en voeten binnen jouw klantmissieteam.Samen werken jullie o.a. aan het:

 • Ontwikkelen van proposities samen met externe strategische partners (specifiek patiëntenorganisaties,  ledenorganisaties voor de thuiszorg, gemeenten met sociale minima én met werkgevers) om groei van de VGZ collectieven te realiseren (voor alle consumenten, met extra aandacht voor patiënten en werknemers)
 • Verbeteren van ons dienstenaanbod en het ontwikkelen van Zinnige Zorgoplossingen voor de genoemde specifieke doelgroepen.
 • Creëren van ‘Trusted Third Parties’ binnen de externe strategische partners als ambassadeur voor VGZ en het gezamenlijk communiceren van ‘de plus’ van Zinnige Zorginitiatieven.
 • Bijdragen aan onderzoek en innovatie in de zorg en het faciliteren van kennisdeling tussen klanten faciliteren.
Voor meer informatie over agile werken binnen VGZ, bekijk danDIT filmpje


 

Jouw ervaring

We zijn op zoek naar een echte vakidioot én mensenmanager. Jij faciliteert en inspireert mensen als vanzelf om zich te blijven ontwikkelen op het gebied van doelgroep- en propositieontwikkeling. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

 • WO-werk- en denkniveau.
 • Autoriteit op het gebied van doelgroep- en propositieontwikkeling. Je bent een thoughtleader die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en hier een stevige visie op heeft.
 • Het talent om jouw expertise uit te dragen, mensen op te leiden, te inspireren en te motiveren, zowel intern als extern.
 • Ruime kennis van zorgverzekeringen (ook buiten commercie) en van de (b2b én b2c) toepassing van doelgroep- en propositiemarketing binnen andere organisaties.
 • Ervaring met peoplemanagement  en -development.
 • Leidinggevende ervaring, bij voorkeur binnen een agile werkomgeving.
Als je liever van Joos meer hoort over deze functie, klik dan HIER voor het filmpje!

Het volledige sollicitatieproces voor deze vacature bestaat uit een 2 tal gesprekken. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Expertleider Doelgroep- en propositieontwikkeling bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het echt jouw werk om onze kennis van doelgroep- en propositiemarketing naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl