Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Assistent Zorginkoper GGZ

  • 36 uur per week
  • Tussen € 2657,- en € 3906,-
  • Eindhoven

Uit grote hoeveelheden data destilleer jij de juiste informatie om het inkoopproces te ondersteunen. Dankzij jou komt het  team Zorginkoop GGZ  dan ook uitermate goed beslagen ten ijs.

Jouw werk

Als Assistent Zorginkoper zorg jij ervoor dat het team Zorginkoop GGZ een stevige positie aan de onderhandelingstafel heeft bij de inkoop van zorgproducten en -diensten. Het is jouw werk om hen te voorzien van de juiste financieel economische, juridische en procesmatige informatie. Waardoor zij goed onderbouwde keuzes kunnen te maken. Hiervoor voer jij onder andere marktanalyses uit en stel je rapportages op over prestatie-indicatoren, de vraag naar zorg en het aanbod ervan. Je onderbouwt trends, ideeën en consequenties met harde cijfers en data verkregen uit Business Intelligence.

De informatie die jij gevraagd, of op eigen initiatief aanlevert, vormt de basis voor de accountplannen. Begrotingen van GGZ instellingen, financieringen en offertes onderwerp je aan een kritische blik en je koppelt je bevindingen terug binnen Zorginkoop. Als lid van diverse projectgroepen help je mee om de kwaliteit en inhoud van de onderhandelingen te optimaliseren.  Daarnaast zorg je voor een goede administratie en waarbij gemaakte afspraken vast worden gelegd in de inkoopsystemen. Dankzij jou zijn deze up-to-standard en voldoen ze aan de eisen van gebruikers. Zijn er aanpassingen nodig? Dan lever jij de juiste input aan de IT-afdeling.

Je maakt hierbij onderdeel uit van de afdeling Zorginkoop  GGZ, binnen het bedrijfsonderdeel Zorginkoop Specialistische Zorg.  Het inkoopteam is onderling sterk afhankelijk van elkaar om tot een goed resultaat te komen. Jouw inzet en opstelling hierin is van groot belang en er is veel ruimte voor jouw vakkundigheid, talent en initiatieven. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter, samen leveren jullie een bijdrage aan betere zorg.
 

Jouw ervaring

Om deze kansrijke positie goed uit te voeren is het van belang dat jij:
  • HBO/WO werk- en denkniveau en een opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg, of Bestuurlijke Informatiekunde; 
  • werkervaring hebt in een financieel-economische positie bij een GGZ instelling, een ziekenhuis, één van de grote (financieel/zakelijke) dienstverleners of Zorgconsultancy;  
  • sterk financieel-economisch onderlegd bent;
  • gedegen kennis hebt van statistische kansberekening, Business Intelligence, Business Analyse en het zorgbekostigingssysteem.

Geef jou grote hoeveelheden data en ingewikkelde overzichten en je bent in je element. Door middel van statistische analyse weet je deze om te toveren tot voorspellende modellen. Dankzij jouw sterke communicatieve vaardigheden ben je bovendien in staat om complexe conclusies begrijpelijk te maken voor anderen. Plannen, organiseren en prioriteiten bepalen gaan je gemakkelijk af en je hebt daarnaast het doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken. Je weet je eigen koers te bepalen, neem graag initiatief en durft beslissingen te nemen. Vanzelfsprekend ken jij het zorgveld goed en ben je altijd op de hoogte van relevante  trends en ontwikkelingen. Je bent je daarin bewust van de maatschappelijke rol die Coöperatie VGZ als zorgverzekeraar heeft en neemt dit mee in alles wat je doet.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Assistent Zorginkoper GGZ bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Deze vacature staat zowel in- als extern uit.
 

Jouw sollicitatie

Is het ondersteuning van het team Zorginkoop GGZ, zowel qua cijfermatig als procesmatig, echt jouw werk? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Bart Groeliken

Bart Groeliken

Recruiter
06-18252802
b.groeliken@vgz.nl