Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Specialist Controles Verpleging en Verzorging

  • 38 uur per week
  • Tussen € 3089,- en € 4825,-
  • Eindhoven

Achterafcontroles en Zelfonderzoeken hebben geen geheimen meer voor je. Daarom ben je op zoek naar een baan waar je écht werk maakt van het implementeren van Horizontaal Toezicht in de Verpleging en Verzorging.
 

Jouw werk

Zorg kost geld, maar als zorgverzekeraar waken wij er voor dat de premies van onze verzekerden zo goed mogelijk besteed worden. Als Specialist Verpleging en Verzorging duik jij dan ook in de meer complexe declaraties van deze zorgverleners. Jij brengt eventuele onrechtmatigheden of ondoelmatigheden aan het licht en zorgt daarmee voor beheersing van de zorgkosten.

Daarnaast ben je accounthouder van minimaal één grote instelling en voer je daar het Zelfonderzoek uit én heb je de basisvaardigheden om direct in te stromen op een Horizontaal Toezichttraject. Hiervoor is begeleiding en indien nodig scholing beschikbaar om deze vaardigheden verder te ontwikkelen. De functie van Specialist Controles biedt je dan ook alle kans, om op termijn, door te groeien naar de functie van Senior Specialist Controles.

Uiteraard doe je dit alles niet alleen. Je werkt op een afdeling met 35 mensen, die in twee teams zijn verdeeld. Daarbinnen is veel ruimte voor jouw vakkundigheid, talent en initiatieven. Als zorgverzekeraar hebben we te maken met allerlei veranderingen in de markt. Vanuit jouw vakgebied ontwerp je dan ook regelmatig nieuwe controlevormen, zodat we ook hierin met onze tijd meegaan.
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die de combinatie van analyse en gespreksvoering met zorgaanbieders aankan. Jij hebt:
 
  • Een afgeronde opleiding (HBO/WO) in de Zorg of in de richting van Zorgmanagement, Bedrijfskunde, Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg of Business Intelligence; 
  • Het is een pre als je accountancy/audit/review ervaring hebt binnen het Zorgveld of een financiële achtergrond hebt als Consultant in de Zorg of bij een grote aanbieder van Verpleging en Verzorging;
  • Kennis van en ervaring met financiële en strategische processen binnen een grote (zorg-)instelling;
  • Kennis van de spelers binnen het zorgveld, ervaring in adviserende rollen en met projectmatig werken 
  • kennis van inhoudelijke zorgbekostigingssystematiek en onderzoeksmethoden met de analyse van kwalitatieve en kwantitatieve gegevens;
  • kennis van en/of ervaring met horizontaal toezicht en het uitvoeren van zelfonderzoeken vanuit zorgverzekeraars of zorgaanbiederskant.
Jouw analytische vaardigheden gaan hand in hand met jouw verbale vaardigheden. Daardoor ben je niet bang om de discussie aan te gaan met zorgaanbieders. Het debat opzoeken zit je in het bloed, ego's en complexe besluitvorming brengen je niet van je stuk. Wat er ook gebeurt, jij bent een gedegen gesprekspartner.

Je ontwikkelt jezelf graag en neemt zelf initiatief voor verandering en innovatie. Creatief, besluitvaardig en vasthoudend zijn verder steekwoorden die jou omschrijven. Bovendien ben je integer: vertrouwelijke informatie is bij jou in veilige handen.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Specialist Controles V&V bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het leveren van een bijdrage aan beheersbare zorgkosten echt jouw werk? En weet jij jouw analyses te vertalen naar adviezen waar zorgverleners echt mee aan de slag willen? Solliciteer dan via onderstaande knop.
 

Astrid van Dijk

Astrid van Dijk

Recruiter
06 - 38 68 69 95
a.vandijk@vgz.nl