Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Clusterleider

  • 38 uur per week
  • Arnhem

Jij weet als geen ander dat elke klant uniek is. En wanneer wij jou dan vragen hoe jij klanttevredenheid naar de top brengt tegen – niet onbelangrijk ­ de laagste kosten, wat is dan jouw antwoord?

Jouw werk

Binnen VGZ werken wij net even anders. Wij  proberen álles wat mogelijk is om klant oplossingen te creëren voor elke specifieke onderdeel van de klantreis die leiden tot hogere klanttevredenheid en lagere kosten. Om dat te realiseren, hebben wij de verschillende fases in een klantreis ondergebracht in zes aparte clusters. Elk cluster heeft z’n eigen creatieteams en front­ en backoffice­organisatie. 

Als Clusterleider is het aan jou om zowel de visie van VGZ op een excellente klantbeleving te bedenken voor het deel van de klantreis waar jij verantwoordelijk voor bent, als die visie ten uitvoer te brengen. Met ruwe schetsen van jouw visie en inspirerend leiderschap geef jij richting aan het Cluster 'Moeite met betalen'. Jij geeft jouw teams de kaders in combinatie met de maximale creatieve ruimte om  deze klantbeleving te  realiseren

Binnen jouw Cluster geef jij leiding aan Klantmissieleiders, een Cirkelleider en Expertleiders. Alle teams zijn zelforganiserend, wendbaar en werken in Agile sprints van maximaal 3 weken. Jij bent end-to-end verantwoordelijk. Dat wil zeggen dat jij marktontwikkelingen vertaalt naar klantbehoeften, de strategie bepaalt hoe je hier als cluster op inspeelt om vervolgens ook successen te behalen bij de uitvoering ervan in de vorm van een hoge Net Promoter Score. Daarbij is digitale transformatie de belangrijkste driver. Kortom, je bevindt je straks op het snijvlak van strategisch nadenken, operationeel uitvoeren .

De maatschappelijke relevantie van deze functie is groot. Samen met jouw team werk je aan een belangrijk doel: het aantal mensen met (mogelijke) betalingsproblemen zo klein mogelijk maken. 
Dat doe je door je helemaal in te leven in de doelgroep. Vanuit de inzichten die je daaruit krijgt de juiste snaar te raken bij deze klanten waardoor ze als vanzelf meegaan met onze voorstellen. Daar worden ze zo blij van dat ze daarna onze grootste ambassadeurs zijn.

Jouw ervaring

Met jouw vakkennis en werkervaring kan VGZ de volgende stap zetten om klanten langdurig te binden. Je bent geïnteresseerd in onze maatschappelijke rol en zeer gedreven om de overstap te maken. Doordat jij overtuigend marketing of klantcontact thought leadership bezit, zorg jij voor een hoge bevlogenheid en motivatie bij medewerkers. De structuur bepaal jij, jouw medewerkers bepalen de uitvoering. 

Ook beschik jij over:
  • Academisch werk- en denkniveau
  • Minimaal tien jaar relevante werkervaring binnen marketing en/of klantcontact
  • Minimaal vijf jaar ervaring in een leidinggevende rol  ervaring met aansturing binnen zelforganisatie en Agile teams is een pre
  • Visie op vakgebied en sterk strategisch en creatief vermogen

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Clusterleider bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook weet uit te voeren. 

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze mentale marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen. 

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Stel jij jezelf elke dag de vraag: wat heeft de klant daaraan? En wil jij een bijdrage leveren aan het versterken van het vertrouwen in de zorgverzekeraar VGZ? Solliciteer dan voor 30 mei via onderstaande knop.

een assessment maakt onderdeel uit van de procedure

Mascha van Houten

Mascha van Houten

Recruiter
06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl