Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Contentmarketeer People & Experience

 • 38 uur per week
 • Tussen € 3089,- en € 4825,-
 • Arnhem

Word jij blij van het maken van verrassend simpele, persoonlijke en inlevende communicatiemiddelen? En heb je interesse in Human Resources (HR) en Facility Management (FM)? Dan is deze functie je op het lijf geschreven. 
 

Jouw werk

Als Contentmarketeer weet jij wat goede en aansprekende content is. Het is jouw werk om vragen van collega’s te vertalen naar content als intranetpagina’s, blogs, video’s of infographics. Informatie op maat, die de Employee Experience steeds verder verbetert. Je helpt collega’s met jouw kennis en ervaring en voert samen met Corporate Affairs de regie over ons intranet.

Tijdens een gemiddelde werkweek
 • Maak je simpele, persoonlijke, inlevende communicatiemiddelen.
 • Ontwikkel je creatieve concepten.
 • Adviseer je collega’s bij het maken van content.
 • Bewaak je een consistente look & feel van de middelen.
 • Bewaak je de content kalender.
Maar eerlijk is eerlijk: we weten nog niet precies hoe jouw gemiddelde werkweek eruit zal zien. Het gaat namelijk om een nieuwe functie binnen de nieuwe afdeling People & Experience. 

Jouw team

Je maakt deel uit van de nieuwe afdeling People & Experience. Je werkt voor de 3 agile People Service teams met daarin zo’n 9 experts: Team Facility & Real Estate, Team Arbeidsvoorwaarden en Team Talent. Afhankelijk van de backlogs van de teams zal je je focussen op één van de 3 teams. 

Daarnaast maak je deel uit van een multidisciplinaire team met experts op het gebied van Digital Marketing, UX, data, Regie/Finance en Change & Innovatie. 
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega die het volgende met zich meebrengt:
 • Hbo+/Wo-werk- en -denkniveau. 
 • Ervaring op het gebied van (content)marketing en interesse in HR- en FM-dienstverlening. 
 • Ervaring met regievoering van interne stakeholders en externe partijen.
 • Ervaring met een Content Management Systeem (CMS) en schrijven voor het intranet is een pré.
Waar jij ook komt, binnen no-time heb je een sterk intern en extern netwerk opgebouwd. Flexibel en creatief, maar ook planmatig en gestructureerd, dat is wat jou kenmerkt. Je deelt jouw kennis en ervaring graag met anderen. En je doet wat nodig is. Ook als dat af en toe iets is wat strikt genomen niet tot jouw takenpakket behoort. 
 

Jouw toekomst

Wij hebben de ambitie de gezondste werkgever van Nederland te worden. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.
 

Jouw sollicitatie

Is het ontwikkelen van écht gebruiksvriendelijke HR en FM middelen jouw werk? Solliciteer dan voor dinsdag 18 juni via onderstaande knop.

Astrid van Dijk

Astrid van Dijk

Recruiter
06 - 38 68 69 95
a.vandijk@vgz.nl